what's going on in your head

Ibland tycker jag det är konstigt att ingen annan människa kan veta vad som rör sig i mitt huvud. Inte heller kan jag veta vad som rör sig i någon annans.

Det är tankarna hos en speciell person jag skulle vilja kunna läsa. Och det är bara för att den personen är så oförutsägbar!
En fin liten visa
The Velvet Underground - Pale blue eyes

you don't know me

Augustana - Boston
låten förstår mig. jag förstår låten.
kräver lite inlyssning.

zzömn

Åh vad jag ska sova gott i natt.  

Musik som ska lyssnas på på bussen när man tittar ut i genom rutan som på film, gärna i vemodigt humör

Eet - Regina Spektor
Flying high - Jem
Please please please let me get what a want - The smits även How soon is now
She says - Howie day
Should have known - Robyn
Strange and beutiful - Aqualung
The quiz - Hello saferide
Lär mig om - Laleh
So I need you - Three doors down

inre frustrationsutbrott

Egentligen är det väl för tidigt att börja längta till sommaren. Det är ju bara december! Men jag orkar inte med att frysa hela tiden. Och mina inre frustrationsutbrott går mig på nerverna. Jag har så mycket jag vill skriva men inget kommer ut. Jag är bara grinig och sur. Ni får väl ha tålamod. Lyssna förresten på Musikhjälpen - kampen mot malaria.
pärlor ibland
can't find my way home - blind faith
paris - john me

december

jag har införskaffat mig en nytt skrivbord. är det inte gulligt så säg. tänk bort det stökiga!

cajs

Prag nästa.
Eller?

stöldgods

Den här listan är totalt stulen från en annan blogg, men jag bytte ut hennes kommentarer till mina egna. Ida-bloggaren jag snott denna lista av tycker preciis som jag. Stört. Och så heter ju båda Ida också.
Han ska vara:
1. Svår - okej, lite klyshigt. Men ändå! Man vill ju att han ska prata med andra, smsa varannan gång kanske dra lite på svaret. Ni vet att ni vill! Och jag vet att jag vill.
2. Rolig - Självklarhet för mig. Humor är allt! Måste kunna asgarva tillsammans, helt åt töntiga Ida-humor grejer.
3. Charmig - Ja, denna behövs väl inte ens kommenteras? Charma mig och jag faller! Kanske...
4. En gentleman - Den här är väl den punkten som jag är lite osäker på. Visserligen är det ju lite gulligt att bli bjuden på bio och fika men i sånt fall ibland, inte för mycket! Okej?
5. Har bra musiksmak - Musik är en så pass stor del av mitt liv. Det skulle vara så skoj att typ byta Ipod en vecka och lyssna på varandras, förhoppningsvis bra musiksmak! Eller gå på konserter tillsammans... Mhm.
6. Längre än mig -Finns väl typ inget undantag. Det är liksom en grej. Man vill ju ha någon att krama, någon lite större liksom. Jag vill ju inte själv känna mig som den stora.
7. Fräsch - Fett hår fyllt med vax. Någon dag för sen med duschen. BLÄ! Fetbort. En kille ska vara fräsch. Samma sak med tjejer!
9. Bra på att laga mat - Önsketänkande kanske hehe..
10. Snäll och omtänksam - Okej lite trist men jag vill ha någon som tycker synd om mig när jag har mycket läxor. Lite i alla fall. Men ingen tråkig!
11. Söt/snygg/het - Lite attraktion vill man ju ska finnas.. Är inte allt men mycket.
12. Kramig - Åhh mys. Kramkrig eller något. Det gillar vi. 
13. Intelligent - Jag gillar i allmänhet människor jag kan lära mig saker av. Spelar ingen roll om det är fysikformler eller det bästa pannkaksreceptet. Smarthet är hett! 
14. Trevlig mot andra - Värsta senariot man kan uppleva är väl att visa upp en otrevlig, dryg kille framför ens älskade vänner och familj?

Old times

Hittade en skiva med bilder från 2006-2007. Sitter här och småskrattar för mig själv. Var så liten och typ jättesmal? Och alla kläder jag tyckte var snygga då behövs inte ens kommenteras nu. Tänker inte bjuda på något smakprov! Tyvärr...

who let the dog's out

Hur sött är inte det här Pet Shop huset min syster fick i födelsedagspresent? Funderar nästan på att önska mig ett själv för att bara kunna vila ögonen på något riktigt gulligt. He he.

långa nätter

Ja. En del måste självklart undra vad tusan jag gör uppe klockan 1.36 på natten/morgonen. Och tro mig, det undrar jag också.
Första bilden som kom upp när jag sökte på uppe sent på google. Snacka om att vara understimulerad.

all filled with snow

Jag sitter på min fårskinnsfäll i min säng. Jag lyssnar på techno. Väldigt högt. Eller så högt jag kan ha utan att min bror på andra sidan väggen blir galen.
Jag hatar kylan. Jag hatar mörkret. Jag hatar vintern. Jag har så många tankar och det är så mycket jag vet att jag kommer göra i mitt liv. Snart kommer jag att bo någon annanstans än i Sverige på vintern. Mitt psyke klarar inte det här. Tack techno för att du hjälpte mig idag.

 


x

And I hope you're thinking of me

RSS 2.0