smågrejer

åh vad jag älskar vissa saker som händer mig. Till exempel att hörlurarna gick sönder just nu när garantin fortarande gäller. JAG FÅR ETT PAR HELT NYA. I annan färg men ändå. Livet är allt bra underbart.

godkväll

denna dagen har jag spenderat på caféet där jag jobbar. Jag har också sörjt över mina hörlurar som börjat glappa, ätit två mandariner och jättemycket chokladtårta, sett på adventfyrverkerierna, lyssnat på en sorglig låt och spelat lite piano. Och varför inte avsluta en sådan här underbar söndag med att studera lite fysik?
kyss
gullet liksom

legs


i hate everything about it

jag ska nu lära er vad man använder såpa, yes diskmedel, salt, vatten, tvättmedel och en hink till.
Nämligen tilll att ta bort rödvinsfläckar som någon random jäkla idiot spillt på min nya klänning.
sov gott

här kommer alla uppdateringar på samma gång

Mitt internet har inte fungerat som det ska de senaste dagarna. Därför lägger vi upp alla tankar på en gång. Gott är mycket och mycket är gott. Tror jag ska avslöja några fina låtar också. Håll tillgodo ni max 3 personer som läser det här. Kyss

smaskens


have you ever been in love?


marianne


it's so hard to speak


jag har fullt en skål jag hittade på loppis med ringar och annat krimskrams. jag gillar när det blänker.

busspuss

det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Melissa Horn spelar på regina teatern 4 och 5 december. jag vill gå.

miss u

idag tog någon mitt busskort. jag hade kortet i busskortsplastfickan och tryckte på sexan på stämpelsaken. sedan när jag kom fram var kortet inte i plastfickan längre. och det låg ingenstans på golvet. vilken onödig grej att bli av med busskortet.

förvirrad tjej

den är bloggen blir aldrig vad jag tror den ska bli. Egentligen spelar det ju ingen roll för den är ju min och ingen annans. Fast det skulle ändå vara skönt att ha en röd tråd eller ett tema.
idag har varit en riktig skitdag. orkar inte gå in på varför för det är verkligen ingen speciellt. bara irriterar och stör mig på allt. hur irriterande är det inte när man glömde vantarna hemma på morgonen och man får frysa om händerna hela dagen? Eller när det enda man vill är att ta studenten och så inser man att man har halva tiden kvar i gymnasiet?

RSS 2.0